Скалпер со метално куќиште Classic199

Категорија SKU: 2-10-199

350.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.13 кг
Димензии (пакет) 19.1 × 7.6 × 2.3 cm
Бренд

EAN: 5000366101996