Стабилен отсекувач за метал 2200W 1300rpm 355mm

Категорија SKU: DW872-QS

51,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 26.75 кг
Димензии (пакет) 62 × 46 × 38 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5011402282111