Стругалка за стакло 40x95

Категорија SKU: 0-28-500

320.00 ден

На залиха

Опис

Професионален стругач за стакло, керамика и останати мазни површини. Погоден за чистење на боја, лепила и разни нечистотии. Ножот се собира за поголема безбедност при транспорт и складирање. Доаѓа со едно сечило во пакувањето.
Должина на алатот 95mm
Ширина на сечилото 40mm

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.08 кг
Димензии (пакет) 21 × 1.5 × 6.4 cm
Бренд

EAN: 3253560285005