Универзална пила 130mm 8 заби FatMax

690.00 ден 1,290.00 ден

На залиха

Опис

Повеќенаменска пила Aggresive Jet Cut 130mm погодна за сечење на пластика дрво и гипс картон. Содржи забцисо 3 остри агли за сечење.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.2 кг
Димензии (пакет) 36 × 14 × 3.5 cm
Бренд

EAN: 3253562205568