Убодна пила со горен ракофат 550W 3100rpm 85mm

Категорија SKU: DW341K-QS

14,999.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.84 кг
Димензии (пакет) 37 × 11 × 34 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048156025