Универзален сталак на тркалца за стабилни циркулари

Категорија SKU: DWE74911-XJ

15,990.00 ден

На залиха

Опис

Маса за циркулар склоплива на тркалца погодна за транспорт  дизајнирана да се вклопува во возилата за лесен транспорт.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 20.16 кг
Димензии (пакет) 76 × 74.5 × 22 cm
Бренд

EAN: 5035048446508