Заштитна маска за заварување 9-13DIN 5000-Е 4 сензори 1/1/1/1

6,990.00 ден

Само 2 останати на залиха

Опис

 

Оваа  премиум кацига за заварување од Awelco 5000-Е се напојува со соларна енергија и со литиумска батерија, има со 4 сензори за светлина и UV/IR заштита, класа 1/1/1/2

Кацигата за заварување со автоматско затемнување ги штити очите и лицето од искри, прскање и штетно зрачење при нормални услови на заварување. Можете да го изберете саканиот тон на затемнување со вртење на копчето за прилагодување (DIN 4/5-8/9-13), потпирачот за глава за да се осигурате дека кацигата е поставена што е можно пониско на главата и блиску до лицето, аголот на кацигата со вртење на копчето за прилагодување на навалување. Површина за гледање: LCD ДИСПЛЕЈ 98X87 mm. се напојува со соларни ќелии и литиумска батерија. MMA TIG MIG заштита за заварување 5 – 400 ампери. Затемнување на екранот во вистинска боја. Опремен со режим на брусење.

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 8004386903995