Заштитна маска за заварување 9-13DIN 4000-Е 4 сензори 1/1/1/1

5,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Маската за заварување со самозатемнување Awelco 4000-E

Маска идеална за сите видови на заварување (MMA, TIG и MIG-MAG) и брусење, лесна, практична и ефикасна.

Гарантира максимална заштита на корисникот со автоматски праг на затемнување од 4/5 ÷ 8 / 9 ÷ 13 DIN.

Кога ќе удри лакот на заварувањето, филтерот со течни кристали на LCD се активира автоматски за време од <1/30000 милисекунди, при што го замаглува видот за прилагодлив временски период кој се движи од 0,1 милисекунда до 1 секунда.

Maskata  има голема површина на гледање од 100x60mm, е исклучително лесна (0,40kg) и откако ќе се постави на вашите барани спецификации, ви овозможува да работите без раце, без да морате да го кревате маската во секој интервал.

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 8004386903971