Аку. дупчалка/одвртувач 10.8V 1.5Ah

2,690 ден 4,990 ден

BDCDD12-QW

Има Залиха

Дупчалка/одвртувач со мотор од 10.8V и вртежен момент од 25Nm. Погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 1 батерија од 1.5Ah и полнач. Има 11 позиции за подесување на преносот на вртежниот момент што ја парави погодна за различни намени. Опремена е со лед осветлување и квалитетна батерија која го задржува капацитетот на 80% и после 90 дена во мирување.

Напон 12 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент 25 Nm
Број на вртежи 0-550 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон / mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm