Аку. дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah 37Nm

Механички Брзини:1

3.990,00 ден 6.690,00 ден

На залиха

Опис

18V батериска дупчалка/одвртувач со 1,5 Ah батерија и 400mA полнач, доаѓа во картонско пакување.

Ултра компактниот и лесен дизајн е идеален за тешко достапните места и со регулацијата на 11 различни нивоа на јачина обезбедува прецизна контрола при дупчење во различни материјали, како дрво, метал, пластика.

Содржи LED светилка која овозможува подобрена видливост при работа во темни простории.

 

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 5035048695104