Бургија SDS plus 16x1000x950mm EXTREME

Категорија SKU: DT9585-QZ

3.990,00 ден

На залиха

Опис

Оваа EXTREME SDS бургија се одликува со 2 цврсти тесни карбидни глави, опкружени со два поединечни врвови за сечење што обезбедува брзо и ефикасно дупчење во бетон. Спиралата со четири флејти овозможува брзо отстранување на остатоците со одржување на брзината на дупчење.

Дизајнот на врвот од 140° обезбедува подобра пенетрација на бургиите и подолг животен век .

Тело од тврдо челик за дополнителна цврстина и намалено кршење

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,74 кг
Димензии (пакет) 108,5 × 4,7 × 1,4 cm
Бренд

EAN: 5035048055601