Верижна пила 2000W 40cm

11,190 ден

CS2040-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 2000 W
Должина на меч 40 cm
Проред на заби на ланец 3/8
Број на заби на ланецот 57
Брзина на вртење на ланецот 12.5 m/s m2
Капацитет на сечење до 40 cm
Број на вртежи 6500 rpm
Аголно сечење до °
Длабочина на сечење при 90° mm
Длабочина на сечење при 90° со шини mm
Длабочина на сечење при 45° mm
Длабочина на сечење при 45° со шини mm
Капацитет на уље 200 ml
Автоматско подмачкување да
Кочница на ланецот да
Тежина 5.5 Kg
Должина mm
Висина mm