Вибрациска брусилка со електр. 240W 92x230mm куфер

4,690 ден 5,290 ден

KA320EKA-QS

Има Залиха

Влезна моќност 240 W
Број на вртежи 7000-15000 rpm
Димензии на плочата 91×189 mm
Димензии на хартијата 92×230 mm
Ексцентар 1 mm
Тежина Kg
Должина mm
Висина mm