Дувач/вшмукувач за лисја 3000W 72L 404Km/h

9,490 ден 10,890 ден

BEBLV300-QS

Има Залиха

Влезна моќност 3000 W
Брзина на дување 404 km/h
Моќ на вшмукување 15.0 m3
Сооднос при дробење / /
Капацитет на садот за лисја 72 L
Ниво на бучава 102.5 dB
Тежина 4.4 Kg