Дупчалка вибрациска 110W 13mm 2 брзини

8,590 ден 9,890 ден

KR1102K-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1100 W
Механички брзини 2
Максимален вртежен момент Nm
Број на вртежи 0-1100/0-3200 rpm
Удари во минута 0-18700/0-54400 bpm
Макс. дупчење во дрво 50 mm
Макс. дупчење во метал 16 mm
Макс. дупчење во бетон 18 mm
Капацитет на стезна глава 13 mm
Тежина 2.8 Kg
Должина mm
Висина mm
// Paste your Google Analytics code here