Вибрациска дупчалка 850W 13mm во куфер

Категорија SKU: BEH850K-QS

4,390.00 ден 7,990.00 ден

На залиха

Опис

Вибрациска дупчалка со напон 850W и капацитет на стезна глава 13mm.

850W вибрациската дупчалка го има совршениот баланс помеѓу перформансите и практичноста во користењето. Вибрациите со 54.400 удари во минута го олеснуваат дупчењето во цигла и бетон. Со променливата брзина од 0-3.100 вртежи имате комплетна конторола врз работењето. Овој модел доаѓа со пластичен куфер за складирање и транспорт, странична рачка и бургии за метал 4, 6 и 8mm, и 4, 6 и 8mm за бетон и цигла.

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 5035048681404