Перач под висок притисок 1700W 130bar 400l/h

6.990,00 ден 12.990,00 ден

Нема на залиха

Опис

Перач под висок притисок 1700W 130 bar 400 l/h

Овој перач доаѓа со повеќе додатоци. Погоден е за употреба во секој дом.

Брза спојка на влезот за вода со филтер кој ги задржува нечистотиите и гарантира беспрекорна работа на машината.

Гумените тркала од 17,5 cm помагаат за подобро маневрирање и транспорт.

Брза спојка на влезот за вода со филтер кој ги задржува нечистотиите и гарантира беспрекорна работа на машината.
Ротирачка четка погодна за подови и рамни површини.
Стандардна четка погодна за возила и помали површини.
Флексибилно црево со должина од 6m
Сад за детергент.
Две променливи глави за прскање.
Пиштол со продолжеток.
Проток од 400l/h
Индуктивна алуминиумска пумпа за долг век на траење.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 11,7 кг
Димензии (пакет) 38,5 × 35 × 58,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8016287148238