Перач под висок притисок 2200W 150бар

Категорија SKU: BXPW2200E

9,990.00 ден 12,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Овој модел на перач со висок притисок од 2200W е идеален за одржување на вашето возило, мотор, велосипед, комплетно чистење на дворот и мебелот во дворот како и фасадата на вашата куќа и подовите околу неа. Доаѓа со пиштол и 2 дизни за различни намени. Црево од 8m, филтер за довод на вода, сад за детергент, рачка за пренос и потпирач за фиксно држење на апаратот, 2 гумирани тркала и котур за намотување и безбедно чување на цревото.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 11.53 кг
Димензии (пакет) 36 × 27 × 76 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8016287141130