Тостер 750W

1,599 ден

BXSA750E

Има Залиха

Тостер со влезна моќност од 750W и компактен дизајн 23x23x8.5cm со можност за вертикално складирање и тежина од 1,48kg.

Тостерот поседува нелепливи плочи 21.5×12.5cm што обезбедуваат лесно одржување и спречува таложење на остатоци од храна. Индикатор за температура кој означува кога тостерот е спремен за употреба. Исто така поседува нелизгави ногарки кои овозможуваат поголема стабилнос при користење на тостерот.