Тостер 750W

1,390.00 ден 1,490.00 ден

На залиха

Опис

BLACK&DECKER Тостер со влезна моќност од 750W

Тостерот поседува нелепливи плочи кои лесно се одржуваат и спречуваат таложење на остатоци од храна. Индикатор за температура кој означува кога тостерот е спремен за употреба. Исто така поседува нелизгави ногарки кои овозможуваат поголема стабилнос при користење на тостерот.

Димензии 75x224x220 mm

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.53 кг
Платформа

Бренд

EAN: 8432406680135