10.8V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah 240ml

4,990 ден

WDA315J-QW

Нема Залиха

Идеална рачна правосмукалка за брзи интервенции низ домот. Можност за смукање на истурени течности како и прашина и останати помали отпадоци.
Без кеси за собирање, отпадоците одат директно во пластичниот сад кој се ослободува со едно копче и се празни. Филтерот и садот лесно се одржуваат со перење во вода.
Доаѓа со полнач и база за чување и полнење.

Моќност од 16.2Wh и капацитет на садот од 240ml
Моќност на смукање од 15 Air Watts
Вградена батерија со Li-Ion технологија и капацитет од 1.5Ah
Маса на уредот 0.9Kg