12V Рачна правосмукалка за домашни миленичиња 1.5Ah

5,290 ден 6,090 ден

DVB315JP-QW

Нема Залиха

Рачна правосмукалка за домашни миленичиња со напон 12V и интегрирана батерија со капацитет од 1.5Ah.

Поседува четка за вшмукување влакна од домашни миленици. Лесен и компактен дизајн кој овозможува чистење и во најтесни области за кратко време. Литиумска технологија за силно вшмукување и долг работен век на батеријата. Поседува сад за прав и филтер кои се лесно отстранливи и лесни за одржување.