12V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah 700ml

4.490,00 ден 6.390,00 ден

На залиха

Опис

Правосмукалка за домаќинство со напон од 12V и капацитет на сад 700ml.

Поседува LED панел кој прикажува кога батеријата е празна, која има капацитет за работа во времетраење до 16 минути при мала брзина. Правосмукалката има интегрирана батерија со капацитет од 1,5Ah. Компактен дизајн совршен за чистење на тесни или високи простории и со тежината од само 1 килограм ви овозможува лесно управување. Садот за прав од 700ml се празни со притискање на само едно копче без да бидете во допир со нечистотијата. Поседува 2 филтри кои лесно се чистат што овозможува зголемување на векот на траење на правосмукалката и задржување на врвните перформанси.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,511 кг
Димензии (пакет) 20 × 17 × 40 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048712641