18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah

8,590.00 ден

На залиха

Опис

Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батерија од 1.5Ah и напон 18V.

Благодарение на сензорот за под интегриран во правосмукалката, автоматски се врши прилагодување на моќноста во зависност од типот на под. Со својата интегрирана батерија од 1,5Ah и двете брзини, правосмукалката има висока моќност за вшмукување на тврди подови и теписи. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси. Транспарентен сад од 500ml лесен за чистење и оддржување-исфрлање на нечистотијата со еден потег. Може да се користи и како рачна правосмукалка која содржи додатоци за да се дофатат тешко достапните места.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.92 кг
Димензии (пакет) 73 × 29 × 22 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048742488