12V Вибрациска дупчалка/одвртувач 1х1.5Ah USB

Механички Брзини:1

4.490,00 ден 6.990,00 ден

На залиха

Опис

12V Вибрациска дупчалка/одвртувач со батерија од 1.5Ah која држи над 80% од полнењето во текот на 90 дена во мирување и нема потреба да се полни пред секоја употреба. Вклучен е USB кабел и мека торба.

Компактен и лесен за користење, реверзибилен со 2 брзини и интегрирана светилка. Висока моќност и брзина за дупчење во дрво, метал,бетон и навртување/одвртување со 10 позиции кои обезбедуваат прецизна контрола. Поседува дополнителна опција за удар со максимален број удари 21250bpm.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,68 кг
Димензии (пакет) 25 × 21,8 × 10 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048665602