18/54V Реципрочна пила FVA TSTAK без опрема

Категорија SKU: DCS386NT-XJ
Напон на батерија:18/54 V
Движења во минута:0-3000 spm
Сечење во дрво до:300 mm
Сечење во метал до:130 mm
Сечење во PVC до:160 mm

28.990,00 ден

На залиха

Опис

Алатите на Dewalt со FlexVolt Advantage опремата имаат надградени електронски модули и компоненти кои овозможуваат дополнителна моќност на моторот. Поседуваат целосна компактибилност со 18V XR батерии и сите XR 54V FLEXVOLT батерии. Предност на оваа реципрочна пила е што може да ги користи FLEXVOLT батериите и притоа ја зголемува ствојата моќност за до 70% во зависност од батеријата која ја користите.

Мотор без четкици за продолжено работно време, доверливост и издржливост. Реципрочната пила има интелигентен активирач со променлива брзина и прекинувач за заклучување. Стегач на сечилото без клуч кој овозможува менување без дополнителни алати. Поседува интегрирана LED светилка која овозможува подобрена видливост на работното место и ергономска рачка со гумена обвивка која обезбедува врвна удобност на корисникот при користење.

Доаѓа во TSTAK куфер,  без батерија и полнач (NT – модел).

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6,741 кг
Димензии (пакет) 43,5 × 33 × 30 cm
Платформа

,

Технологија

Бренд

EAN: 5035048739549