18V Реципрочна пила, без опрема

Категорија SKU: DCS382N-XJ
Напон на батерија:18 V
Движења во минута:0-3200 spm
Сечење во дрво до:300 mm
Сечење во метал до:130 mm
Сечење во PVC до:160 mm

21.990,00 ден

Нема на залиха

Опис

Реципрочна пила со напон 18V без опрема.

Стегач на сечилото без клуч кој овозможува брзо и лесно менување на сечилото без дополнителни алати.

Мотор без четкици за продолжено работно време.

Поседува интегрирана LED светилка која овозможува подобрена видливост на работното место.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2,6 кг
Димензии (пакет) 42 × 18 × 9,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048748312