18V Комбиниран чекан SDS-Plus 18V 2.6J TSTAK без опрема

Категорија SKU: DCH133NT-XJ
Напон на батерија:18 V
Ударна енергија:2.6 J
Број на вртежи:0-1550 rpm
Број на удари:0-5680 bmp
Макс. дупчење во бетон:26 mm
Макс. дупчење со круна:50 mm
Макс. дупчење во дрво:30 mm
Макс. дупчење во метал:13 mm
Прифат на стезна глава:SDS+
Должина:383 cm
Ширина:84 cm
Висина:161 cm

17.990,00 ден

На залиха

Опис

DEWALT 18V Комбиниран чекан SDS-Plus 18V 2.6J TSTAK (без опрема)

Режим на запирање на ротација при дупчење на плафони од гипс, керамика и запирање на удар при дупчење на дрво и метал.
Идеален за дупки за анкери и дупчење во бетон и цигли од 4 mm do 22 mm.
Компактен, лесен и ергономски дизајн за подобрен комфор и поддршка за време на подолги работни периоди.

Вклучува
(1) Странична рачка со повеќе позиции
(1) Куфер TSTAK

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,14 кг
Димензии (пакет) 43,3 × 12,5 × 35 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048664568