Аку. комбиниран чекан SDS-Plus 18V 2.6J без опрема

Категорија SKU: DCH133N-XJ
Напон на батерија:18 V
Ударна енергија:2.6 J
Број на вртежи:0-1550 rpm
Број на удари:0-5680 bmp
Макс. дупчење во бетон:26 mm
Макс. дупчење со круна:50 mm
Макс. дупчење во дрво:30 mm
Макс. дупчење во метал:13 mm
Прифат на стезна глава:SDS+
Должина:383 cm
Ширина:84 cm
Висина:161 cm

16.990,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2,74 кг
Димензии (пакет) 41 × 22,5 × 9,7 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048664551