3.6V Повеќенаменски ножици

Категорија SKU: BCSC115-XJ

1.890,00 ден 2.790,00 ден

На залиха

Опис

Повеќенаменски ножици со напон 3.6V и интегрирана батерија од 1.5Ah. Со ножицата доаѓа сечило за ткаенини и хартии, сечило за попребирливи материјали како што се картон, кожа и пластика и USB кабел за полнење.

Оваа батериска ножица може да ги задоволи сите различни потреби во вашиот дом. Таа е суштински сојузник за вашите креативни хоби работи, како што се дизајнирање украси, но и за мали секојдневни исечоци. Батерија со напон од 3.6V што ви овозможува да ги извршувате работните задачите без да сте оптоварени со кабел, а капацитетот на интегрираната батерија од 1.5Ah овозможува работа до 40 минути со едно полнење.

За дополнителна безбедност, алатот има безбедносно активирање за блокирање на сечилата кога алатот не се користи.

 

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 5035048788615