3.6V Пиштол за лепак

Категорија SKU: BCGL115-XJ

1.890,00 ден 2.490,00 ден

На залиха

Опис

Пиштол за лепак со напон 3.6V кој целосно се полни за 2 часа, а ефективно работи со полна батерија 25 минути. Доаѓа со 20 стапчиња за лепење од 7mm и USB кабел за полнење.

Батериски пиштол за лепење 3.6V, што го прави лесен и удобен за изработка и лепење на различни материјали, вклучувајќи хартија, картичка, ткаенина и дрво. Се одликува со самостојна основа за стабилност и удобност при употреба заедно со интегрираното LED светло кое обезбедува зголемена видливост при работа на проекти кои вклучуваат помали материјали. Нелизгава рачка која обезбедува зголемена удобност при работа.

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 5035048788660