7.2V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah со додатоци

2,990 ден 4,290 ден

NVC215WA-QW

Има Залиха

Правосмукалка за домаќинство со напон 7.2V и капацитет на батерија 1.5Ah, доаѓа со додатоци.

Литиумската технологија го подобрува квалитетот на чистењето, гарантирајќи целосна моќност на батеријата до целосно празнење и брзо и интелигентно полнење. Интелигентен систем за полнење – препознава кога производот е целосно наполнет и се префрла во еколошки режим за заштеда на електрична енергија. Ергономски дизајн за удобно користење и погодна за вшмукување на поголема количина нечистотија.