Аголна брусилка 1400W 125mm 11500rpm

Категорија SKU: DWE4233-QS

10,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Аголна брусилка со влезна моќност 1400W и дијаметар на диск 125mm.

Моќен мотор кој обезбедува оптимални перформанси на сечење и стругање. Прифаќа дискови со дијаметар до 125 mm, така што ги задоволува сите професионални работни задачи бидејќи може да сече длабочина до 4 cm. Поседува антивибрациона странична рачка што може да се користи во 2 позиции за поудобно работење. Аголната брусилка има мек старт кој овозможува да се избегнат незгоди и грешки при работа. 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.06 кг
Димензии (пакет) 39 × 15.5 × 12 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048614020