Аголна брусилка 1700W 125mm BRUSHLESS

Категорија SKU: DWE4347-QS

19,990.00 ден

На залиха

Опис

1700W мотор без четкици кој дава до 15% поголема моќност и зголемен животен век до 5 пати наспроти еквивалентна брусилка со класичен мотор со четкички. Вградена електронска кочница која веднаш ги запира вртежите штом се ослободи прекинувачот. Електронска склопка која го штити корисникот и самиот алат при големи повратни удари или заглавување на дискот во материјалот. Заштитна мрежа на куќиштето на делот за ладење која не дозволува да навлезе крупна прашина во моторот. Анти рестарт заштитна функција со лед индикатор. Заштита од преоптоварување и прегревање со автоматско исклучување на алатото до постигнување на нормална работна температура.

Доаѓа со штитник кој се прилагодува без дополнителен алат.
Рачка која се мести во повеќе позиции.
Внатрешна и надворешна прирабница.
Клуч за затегање на дискот.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.33 кг
Димензии (пакет) 43 × 15 × 13 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048656747