Аку. комби. чекан SDS-Plus 18V 1.4Ј

Категорија SKU: BCD900E2K-QW
Напон на батерија:18 V
Капацитет на батерија:2.5 Ah
Ударна енергија:1.2 J
Број на вртежи:0-6650 rpm
Број на удари:0-1880 bmp
Макс. дупчење во бетон:13 mm
Макс. дупчење во дрво:24 mm
Макс. дупчење во метал:13 mm
Прифат на стезна глава:SDS-Plus
Должина:373 cm
Висина:282 cm

14.990,00 ден 17.990,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,87 кг
Димензии (пакет) 36,4 × 13,3 × 30,1 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048726822