Аку. комбиниран чекан SDS-Plus 18V 2.1J без опрема

Категорија SKU: DCH253N-XJ
Напон на батерија:18 V
Ударна енергија:2.1 J
Број на вртежи:0-1200 rpm
Број на удари:0-4500 bmp
Макс. дупчење во бетон:24 mm
Макс. дупчење во дрво:26 mm
Макс. дупчење во метал:13 mm
Прифат на стезна глава:SDS+
Должина:301 cm
Ширина:85 cm
Висина:202 cm

27.990,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3,08 кг
Димензии (пакет) 33 × 22 × 11 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048439111