Аку. комбиниран чекан SDS-Plus 18V 2.1J со футер

Категорија SKU: DCH254M2-QW
Напон на батерија:18 V
Капацитет на батерија:4 Ah
Ударна енергија:2.1 J
Број на вртежи:1200 rpm
Број на удари:4500 bmp
Макс. дупчење во бетон:24 mm
Макс. дупчење во дрво:26 mm
Макс. дупчење во метал:13 mm
Прифат на стезна глава:SDS-Plus
Тежина со батерија:3.2 Kg
Должина:328 cm
Ширина:85 cm
Висина:202 cm

46.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6,564 кг
Димензии (пакет) 30 × 48,7 × 11,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048439135