Алу. сталак со мерки за ласерски детектор 2.4м

Категорија SKU: DE0737-XJ

6.990,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,12 кг
Димензии (пакет) 133 × 6,7 × 5,5 cm
Бренд

EAN: 5035048160138