Апарат за заварување INVERTOR Co2 500A MIG/MAG

Категорија SKU: MIG500

179,990.00 ден

На залиха

Опис

Инвертерскиот апарат за заварување Awelco од MIG серијата заварува MIG–MAG / FLUX / MMA / TIG DC–LIFT постапки кој има микропроцесорска контрола.
Лесно и брзо прилагодување на Mig заварувањето го прави овој инвертор едноставен за употреба. Ова гарантира одличен резултат дури и за помалку искусни заварувачи. Лесен, компактен и на тркала, лесно може да се транспортира. Станува збор за професионален апарат за заварување.
Опремена е и со микропроцесорска контрола на заварувањето со гас и без гас.
Користи котури од 5Kg и 15Кg.
Термостатска заштита, пренапон, недоволно напон, прекумерна струја, (+/- 15%).
Исто така, овој инвертор овозможува заварување на алуминиум.
Произведено во Италија.

Жица што се заварува:
Челична жица- 0.6-1.6 mm
Жица од нерѓосувачки челик- 0.6-1.6 mm
Алуминиумска жица- 0.8-1.6 mm
Самозаштитна жица- 0.8-1.6 mm
Електрода што се заварува- 1.6-8 mm

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 63 кг
Димензии (пакет) 90.7 × 36.7 × 74.7 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 8004386184714