Батерија 18V 3Ah Li-Ion

Категорија SKU: DCB187-XJ

4,990.00 ден 5,990.00 ден

На залиха

Опис

Компактна батерија која нуди ист капацитет во помали димензии. Имам врвни електрични карактеристики и без мемориски ефект при полнењето. Интегрирана заштита од прегревање, преоптоварување и длабоко празнење со што се гарантира долг век на користење на батеријата. Има и LED индикатор за моменталниот капацитет на батеријата. Компатибилна е со сите алати од 18V XR серијата.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.6 кг
Димензии (пакет) 9.5 × 8.5 × 14 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048668757