Бургија SDS+ 5x210x150mm EXTREME

Категорија SKU: DT9506-QZ

320.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.05 кг
Димензии (пакет) 29.3 × 4.7 × 1.4 cm
Бренд

EAN: 5035048054819