Бургија SDS+ 30x450x400mm EXTREME

Категорија SKU: DT9619-QZ

2.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,982 кг
Димензии (пакет) 53,5 × 4,8 × 3,2 cm
Бренд

EAN: 5035048055946