Бургија за бетон 6x200mm EXTREME

Категорија SKU: DT6677-XJ

270,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,039 кг
Димензии (пакет) 28 × 5,5 × 1 cm
Бренд

EAN: 5035048489352