Бургија за дрво 12x600mm

Категорија SKU: DT4873-QZ

890,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,257 кг
Димензии (пакет) 61,3 × 4,7 × 1,4 cm
Бренд

EAN: 5035048014066