Бургија за дрво 16x600mm

Категорија SKU: DT4874-QZ

1.190,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,395 кг
Димензии (пакет) 68,5 × 4,7 × 1,7 cm
Бренд

EAN: 5035048014073