Бургија за дрво 14x200/100

Категорија SKU: DT4608-QZ

490,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,13 кг
Димензии (пакет) 28,5 × 4,7 × 2 cm
Бренд

EAN: 5011402385768