Бургија за дрво 16x200/100

Категорија SKU: DT4610-QZ

490,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,112 кг
Димензии (пакет) 21,1 × 2301 × 2301 cm
Бренд

EAN: 5011402385775