Бургија за дрво 18x380/280

Категорија SKU: DT4642-QZ

690,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,325 кг
Димензии (пакет) 4,7 × 39 × 2 cm
Бренд

EAN: 5011402385911