Бургија за дрво 24x380/280

Категорија SKU: DT4646-QZ

990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,612 кг
Димензии (пакет) 47,5 × 6,5 × 2,3 cm
Бренд

EAN: 5011402385942