Бургија за дрво 20x380/280

Категорија SKU: DT4644-QZ

590,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,389 кг
Димензии (пакет) 42,2 × 3 × 3 cm
Бренд

EAN: 5011402385928